Nieuw seizoen van hitserie verovert heel Netflix en staat al in 60 landen in top 10: “Je kan niet meer stoppen met kijken”

Er zijn zo van de series die op hun trouwe fans kunnen rekenen. Elk nieuw seizoen is dan ook een hit.

‘Outer Banks’ is uitgegroeid tot een vaste waarde op Netflix. Het eerste seizoen kwam er in april 2020. De serie is gemaakt door Josh Pate, Jonas Pate en Shannon Burke.

outer banks
Het verhaal speelt zich af in de Outer Banks van North Carolina en volgt een groep tieners, bekend als de ‘Pogues’
Outer Banks
De tieners zijn op zoek naar een schat

Het verhaal speelt zich af in de Outer Banks van North Carolina en volgt een groep tieners, bekend als de ‘Pogues’. Ze zijn op zoek naar een legendarische schat.

Die schat heeft te maken heeft met de verdwijning van de vader van de hoofdpersoon, John B. Naarmate de serie vordert, worden de personages geconfronteerd met steeds meer gevaren, waaronder rivaliserende groepen, corruptie en intriges.

Je kan nu ook het derde seizoen bekijken. De jacht naar de schat is nog niet over. En de groep trekt terug naar huis. In de trailer is duidelijk te zien dat de spanning van het avontuur opgedreven wordt.

Outer Banks
Naarmate de serie vordert, worden de personages geconfronteerd met steeds meer gevaren, waaronder rivaliserende groepen, corruptie en intriges
Bekijk de trailer van het eerste seizoen

Er zijn ook enkele personages die we terugzien uit vorige seizoenen, zoals de vader van John B. en de broer en doodgewaande vader van Sarah. Tussen al de actie is er natuurlijk ook nog tijd voor romantiek en liefde, hoewel die niet altijd uitgesproken wordt en dikwijls sluimerend aanwezig is, wat leuke chemie geeft op het scherm.

Het nieuwe seizoen stelt alvast niet teleur. “Je kan niet stoppen met kijken”, luidt het bij de fans.

“Vervelen doet het nooit want je wil voortdurend weten hoe het verder zal gaan. Je ziet het vaak niet aankomen wat er staat te gebeuren.”

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.