Misdaadserie met duistere geheimen en een weerzinwekkend moordmysterie verbluffen Netflix-fans: “Hartverscheurend en verslavend”

Een misdaadserie brengt de fans van Netflix diep onder de indruk. Zo’n plotwending hebben ze nog niet dikwijls gezien.

De serie ‘Paranoid’ werd gemaakt in 2016. Dat jaar ging het ook in première op ITV. Later verhuisde de serie ook naar Netflix, waar het een breder publiek kon aanspreken.

‘Paranoid’ heeft zonder meer een ijzersterke cast. Indira Varma, Robert Glenister, Dino Fetscher, Neil Stuke, Lesley Sharp en Kevin Doyle spelen mee in de serie.

Paranoid
‘Paranoid’ heeft een aangrijpende verhaallijn, een sterke cast en een sfeervolle setting

Bill Gallagher, die bekend is van zijn werk aan andere misdaaddrama’s zoals ‘The Bill’ en ‘Conviction’, schreef de serie.

‘Paranoid’ heeft een aangrijpende verhaallijn, een sterke cast en een sfeervolle setting. De serie kent veel onverwachte plotwendingen en kluistert je aan het scherm.

In de serie volgen we een team van speurders die de moord op een vrouwelijke arts in een klein Duits stadje onderzoeken. Hun onderzoek brengt hen naar verschillende locaties in Europa.

Een complex web van samenzwering en corruptie

Onderweg lopen ze een aantal verdachten tegen het lijf. De speurders leggen een complex web van samenzwering en corruptie bloot.

“De kwaliteit druipt van deze serie af”, klinkt het. “Een aanrader voor als je van dit genre houdt.”

“De serie is bij momenten hartverscheurend maar je voelt ook altijd een spanning. Echt verslavend!”

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.