Ontdek onverwachte liefdeskrachten in de nieuwe Netflix-hit: Op nummer 1 in Netflix top 10

Netflix heeft een leuke luchtige film online gezet. Het verhaal lijkt voorspelbaar, maar toch word je verrast door de verhaallijn.

De Spaanse romantische komediefilm ‘Love at First Kiss’ of in het Spaans ‘Eres tú’ weet een speciale sfeer te zetten. Deze week werd duidelijk dat Netflix-abonnees wereldwijd deze film als favoriet aanduiden in de niet Engelstalige Netflix top 10. 

“Dit was een goede film. Eindigt niet zoals ik had verwacht, maar het was goed! Anders”, is een terechte samenvatting van de film.

Deze nieuwe film werd gemaakt onder regie van Alauda Ruiz de Azúa. In de hoofdrollen spelen Álvaro Cervantes, Silvia Alonso, Susana Abaitua en Gorka Otxoa. 

De film volgt Javier (Álvaro Cervantes) die zich op 16-jarige leeftijd, terwijl hij voor het eerst een meisje kust, realiseert dat hij een gave van romantische helderziendheid heeft.

Met slechts één kus kan hij de toekomst van die relatie zien voordat hij die beleeft, wat ertoe heeft geleid dat hij als volwassene nooit een duurzaam relatie heeft gehad, omdat hij ze altijd verbreekt voordat het mis begint te gaan. 

Love at first kiss

Maar alles verandert op de avond dat hij Lucía (Silvia Alonso) kust en hij gelukkig getrouwd is en kinderen heeft. Het probleem? Lucía is de vriendin van zijn beste vriend (Gorka Otxoa).

Wanneer je de film ziet lijken alle andere situaties bijzaak. Dat Javier tot dan toe niet succesvol is in zijn job, hoe de relatie is met zijn beste vriend. 

Die zaken worden allemaal niet zo ver uitgediept. Waardoor je focus volledig ligt op de vraag: Voor wie valt hij, bij wie past hij, wat zijn de gevolgen als hij keuzes maakt?…. Dat maakt de film bijzonder. 

De hoofdrolspeler weet ook de juiste hoeveelheid van chemie en anti-chemie te geven naar zijn tegenspeelsters. Je hebt onmiddellijk sympathie voor hem, maar je bent niet overwelmd.

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.