Je zult versteld staan ​​van deze Netflix-hitserie: “Nog steeds een van mijn favorieten!”

Op Netflix staat een geweldige serie die je meesleurt in een avontuur van twee vrouwen die elkaar leren kennen in moeilijke omstandigheden, maar uiteindelijk voor elkaar door een vuur gaan. Je kan 3 lange seizoenen ervan genieten.

Sinds november vorig jaar kan je het derde en laatste seizoen bekijken van ‘Dead to Me’ op Netflix. Heel wat fans raden nog steeds deze serie aan bij andere abonnees. 

“Het wordt zo goed!!! Ik vond het geweldig! lezen we online. “Dat is nog steeds een van mijn favorieten!”

Dead to me

‘Dead To Me’ vertelt het verhaal van twee vrouwen Jen (Christina Applegate) en Judy (Linda Cardellini) die tijdens therapie een band krijgen over hun verdriet. 

De dingen beginnen echter al snel meer uit de hand te lopen naarmate Jen dieper graaft in het mysterie van de dood van haar man en Judy’s geheimen.

Trailer van seizoen 1 van ‘Dead to Me’

In het derde seizoen houden de makers er nog steeds de spanning in. De twee vriendinnen gaan naar het ziekenhuis: Jen blijkt hun recente auto-ongeluk zonder schade te hebben doorstaan en juist Judy blijkt een probleempje te hebben maar door een misverstand weet ze daar niets van af. 

Ondertussen is er een politieagent die zich heeft vastgebeten in de moordzaak waarin Jen schuldig is en hun bondgenoot op het bureau weet niet hoe lang ze haar hand boven hun hoofden kan houden. 

Hoofdrolspeelster Christina Applegate heeft al heel wat moeten verwerken in haar leven. Zo  genas ze eerder van kanker nadat ze beide borsten liet amputeren. Maar de actrice kreeg daarna nog meer slecht nieuws.

Ze kreeg het verdict te horen dat ze lijdt aan MS terwijl ze het derde seizoen van ‘Dead to Me’ aan het opnemen was. De opnames werden enkele maanden stilgelegd, maar Christina Applegate zette door en werkte de opnames af.

Een recensent laat zich heel lovend uit over de film:“Het derde seizoen houdt de spanning erin, maar heeft een element flink opgeschroefd: de humor.”

“Dead to Me was altijd al een serie met grappen, maar nog niet eerder in zulke grote mate. Deze grappen hebben af en toe een hoog sitcom gehalte. Christina Applegate kan terugvallen op haar jarenlange ervaring van Married with Children.”

Trailer seizoen 2 ‘Dead to Me’

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.