Deze mag niet ontbreken op je kijklijst! Alle Netflix-abonnees sluiten deze verfrissende film in hun hart: Ontdek hier waarom

Op netflix staat een film die je even alle kilte en koude doet vergeten. Als je de film bekijkt voel je als het ware echt het briesje wanneer de hoofdrolspeelster aan het fietsen is.

Wanneer een vrouw impulsief beslist om alles wat ze kent achter te laten, weet ze nog niet dat ze ervoor kiest om terug te keren naar de pure essentie van het leven.

Faraway
Op haar fiets verkent Zynep haar nieuwe omgeving

De film ‘Faraway’ is een film met Naomi Krauss, Goran Bogdan en Bahar Balci in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over Zeynep Altin die aan het eind van haar latijn is. 

De luchtige sfeer en het heel aparte verhaal valt goed in de smaak bij kijkers: “Verrassend leuke film!!!” 

Ze is overwerkt en ondergewaardeerd door haar man, dochter en ouder wordende vader. Wanneer ze helemaal aan haar lot wordt overgelaten als haar moeder sterft, is dat dé druppel voor Zeynep.

Faraway

Ze ontvlucht heel impulsief München en gaat op reis naar het Kroatische eilandhuisje dat haar moeder jaren geleden stiekem heeft gekocht. Daar komt ze helemaal tot zichzelf en leert stilaan opnieuw de essentiële zaken van het leven te appreciëren.

Faraway
Genietend van de eenvoudige dingen van het leven tot Zeynep slecht nieuws te horen krijgt

Maar naast al haar emotionele gevoelens – haar man heeft haar verlaten en ze is niet meer on speaking terms met haar rebellerende dochter, moet ze ook nog rekening houden met Josip een ruige eilandbewoner.

De beelden in de film zijn adembenemend en ook de cast scoort met deze film. “Krijg zo’n zin in vakantie na het zien van deze film. Ik hou ervan. Feel good movie met ‘echte mensen’ met ‘normale lijven’”, “Mooie film met mooie natuuropnames”.

Van de adembenemende zichten van Kroatië zijn er in overvloed in deze film

‘Faraway’ kijkt heel makkelijk weg, zit daarnaast ook wel vol wijze momenten en mooie zichten. Je kan niet anders dan ervan genieten. “Mooie feelgood film, ik heb ervan genoten.”

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.