Thrillerliefhebbers zetten deze film in Nederland, België en de wereld op nummer 1: “Absoluut briljante film, een echte aanrader”

Op Netflix is enkele dagen geleden een geweldig spannende film in première gegaan. En het is al duidelijk dat het een echte Netflix-hit gaat worden.

Luther is tot 4 jaar geleden een bekroonde televisiereeks geweest. Met de film ‘Luther: The Fallen Sun’ wil Netflix het verhaal van de serie verderzetten. De film op Netflix gaat verder wanneer Luther wordt opgesloten. 

Luther
Idris Elba als John Luther ontsnapt uit de gevangenis

De getalenteerde acteur Idris Elba zien we  in de hoofdrol. Daarnaast zijn ook Cynthia Erivo (Odette Raine), Andy Serkis (David Robey), Dermot Crowley (Martin Schenk) en Thomas Coombes (Archie Woodward) opvallende figuren in de film. 

Deze film wordt door thrillerliefhebbers over heel de wereld op nummer 1 in de Netflix top 10 gezet. Zowel in België als in Nederland staat ‘Luther: The Fallen Sun’ op de hoogste plaats in de rangschikking.

Op 1 in de wereldwijde Netflix top 10 en Engelstalige films

Kijkers uiten veelal enthousiaste feedback na het bekijken: “Lieve mensen allemaal, ik heb juist de film Luther gezien. Mensen die houden van spanning en sensatie zeker kijken. Het is een aanrader met veel filmgenot”

‘Luther: The Fallen Sun’ is een thriller, geregisseerd door Jamie Payne en geschreven door Neil Cross. Er zit zelfs een tikkeltje Belgische know-how in de film, want de opnames van de film vonden plaats in Londen én in de Lite Studios in Brussel.

In het verhaal terroriseert een gruwelijke seriemoordenaar Londen terwijl de briljante maar in ongenade gevallen detective John Luther (Idris Elba) achter de tralies zit. 

Andy Serkis als David Robey

Luther kan dit niet laten gebeuren en besluit uit te breken om de klus met alle mogelijke middelen te klaren. Het kat-en-muisspel is begonnen.

“OMG!!!!! Deze film was gek! Op een goede manier”, “Een echte topfilm met fantastische acteur”, “Absoluut briljante film. Een echte aanrader”, “Hield van elke seconde…..boeiend”, reageren kijkers laaiend enthousiast:

“De sfeer houdt je op het puntje van je stoel en het acteerwerk is weer sterk. Niet alleen Elba blinkt uit, ook Andy Serkis doet het goed als de gestoorde antagonist.” 

“Helaas laat zijn personage de kijker na afloop met veel vragen achter over zijn daadwerkelijke motieven en eigenaardigheden”, schrijft een recensent nog over de film.

“Obsession is ook goed met dezelfde acteur”, Hieronder vind je alvast de trailer van ‘Obsession’ met Idris Elba. 

Trailer Obsession met Idris Elba

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.