Niets is wat het lijkt in deze heel intense serie op Netflix met leugens en bedrog: “Je bent aan je scherm gekluisterd, de spanning is er altijd”

Laat je niet verrassen in de serie die we je nu gaan voorstellen. Al weten dat het je toch zal overkomen.

‘El Reino’ is een Spaanse serie. Ze werd uitgebracht in 2018. De serie werd gemaakt door Rodrigo Sorogoyen en Isabel Peña.


Nadat zijn runningmate om het leven gebracht werd, wordt een controversiële televisie-evangelist presidentskandidaat in Argentinië. Hij is echter zeker niet zo heilig als hij lijkt.

In de serie draait alles om de politicus Manuel López-Vidal, gespeeld door Antonio de la Torre. Hij raakt betrokken bij een omkoopschandaal.

De man zal zijn reputatie moeten beschermen en zijn carrière moeten redden. Makkelijk zal het niet worden en bovendien moet hij ook nog eens de mensen beschermen die hij graag ziet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chino Darín Nancy Dupláa en Joaquín Furriel. Er is maar één seizoen beschikbaar van de serie op Netflix. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen.

El Reino
Niets is wat het lijkt in de serie ‘El Reino’
El Reino
Nadat zijn runningmate om het leven werd gebracht, wordt een controversiële televisie-evangelist presidentskandidaat in Argentinië

‘El Reino’ kreeg lovende kritieken van critici en werd geprezen om zijn realistisch en meeslepende verhaal, acteerprestaties en regie.

“De serie komt wel traag op gang”, vinden de fans. “Je zal even moeten volhouden.”

“Daarna wordt het wel heel goed. Je bent aan je scherm gekluisterd, de spanning is er altijd.”

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.