Kijkers strooien massaal met complimenten naar deze uitzonderlijke serie op Netflix: “Deze moet je kijken echt mooi”

Netflix brengt heel wat buitenlandse producties beschikbaar voor zijn abonnees. Spaans, Scandinavisch, Duits, … En nu is ook een Mexicaanse serie een Netflix-hit.

Personen die de serie al bekeken hebben, zijn lovend. “Deze Mexicaanse serie is mooi gelaagd geschreven met dito geweldige plotwending. Een aanrader”, laat een kijker weten.

De reeks ‘Triptych’ of ‘Triada’ doet het uitstekend op het streamingplatform. Maite Perroni (‘Rebelde’, ‘Dark Desire’) toont zich veelzijdig in deze op waargebeurde feiten gebaseerde thriller. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor David Chocarro en Flavio Medina.

Ana Layevska en David Chocarro in Triada

De serie bestaat uit 8 afleveringen. Telkens kan je ongeveer 40 minuten genieten van dit toch wel uitzonderlijke verhaal van een drieling. 

Een zakenvrouw, een exotische danseres en een forensisch experte blijken bij hun geboorte gescheiden te zijn. Deze drie identieke vrouwen ontmoeten elkaar en willen meer weten over hun afkomst.

Maite Perroni als een personage van de drieling

De vrouwen beginnen aan een gevaarlijke reis om de waarheid over haar afkomst te achterhalen. Het verhaal neemt enkele spectaculaire wendingen, wat kijkers geboeid houdt.

Maite Perroni en David Chocarro in Triada

Enkele reacties die kijkers online achterlaten zijn massaal positief te noemen. “Ben met deze bezig, heel leuk!”

“Deze moet je kijken echt mooi.”

“Is inderdaad een goeie serie. Heb m al afgekeken 2 dagen geleden. Spannend en een verrassende plottwist.”

“In één woord: prachtig!”

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.