Film vol adrenaline op Netflix houdt je in spanning tot de laatste seconde: “Subliem, je hart klopt er sneller van”

De week is nu halfweg. Misschien wel een goed moment om eens een goede film te zien.

We hebben een film voor je gevonden op Netflix. De film houdt je in spanning van het begin tot het einde.

Equilibrium
Christian Bale in de film ‘Equilibrium’

De film ‘Equilibrium’ is een oudere film, maar die zeker nog de moeite waard is om te bekijken. Het is een film uit 2002.

De sciencefictionfilm werd geregisseerd door Kurt Wimmer. De hoofdrollen worden vertolkt door Christian Bale, Taye Diggs en Emily Watson.

Bale speelt in deze film de rol van John Preston. Hij is een hoge ambtenaar van de overheid die verantwoordelijk is voor het opsporen en executeren van ‘gevoeligen’, mensen die weigeren hun emoties te onderdrukken en zich daarom verzetten tegen de autoritaire regering.

Het zorgt voor een hele reeks aan gebeurtenissen. Dat leidt ertoe dat Preston zijn emoties begint te voelen en te ervaren. Hij raakt zelfs betrokken bij een opstand tegen de overheid.

‘Equilibrium’ wordt vaak vergeleken met andere dystopische films zoals ‘1984’ en ‘Brave New World’ vanwege de onderdrukking van individuele vrijheid en emoties.

De fans die houden van sciencefiction vinden deze film één van de beste ooit gemaakt in zijn genre. De film is prachtig in beeld gebracht met indrukwekkende actiescènes.

“Dit is zonder twijfel een heel goede film”, luidt het nog bij de fans. “Echt subliem.”

Equilibrium
Spanning en nog eens spanning in deze film

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.