Stoere film over spannende roadtrip wordt door kijkers enorm geapprecieerd: “Heel goede film en niet voorspelbaar, topcast”

Netflix heeft nog maar enkele weken een thriller online gezet die tot de verbeelding speelt van vele kijkers. Het is een spannend verhaal waarbij kijkers op het puntje van hun stoel komen te zitten. 

Dat een steracteur zoals Morgan Freeman meespeelt in deze spannende film ‘Paradise Highway’ is natuurlijk een troef. Kijkers lijken deze film in hun hart te sluiten. 

‘Paradise Highway’ is een misdaadthriller uit 2022. In de hoofdrollen schitteren Juliette Binoche, Frank Grillo en Morgan Freeman. Online lezen we dan ook enorm veel lovende reacties op deze film. 

Vooral het optreden van Morgan Freeman wordt gesmaakt: “Met Freeman is het eigenlijk gegarandeerd een top film. Heb er nog niet éé slechte van gezien”.

Paradise Highway
Morgan Freeman in de rol van Gerick

En er zijn ook pluimen voor de acteerprestatie van actrice Juliette Binoche: “Juliette Binoche in een heel aparte rol leren kennen en die viel bijzonder goed mee”.

Voor de tweede week op rij staat deze film in de Netflix Top 10. Momenteel staat hij op de 3e plaats in wekelijkse Nederlandse Netflix top 10.

Juliette Binoche in de rol van stoere trucker Sally

Een onwillige trucker wil het leven van haar gedetineerde broer redden, maar moet ook een tienermeisje beschermen en vluchten terwijl de FBI hen op de hielen zit. Het begin van een spannend avontuur. De dingen lopen niet helemaal zoals gepland.

“Echt een schitterende film”, “Heel goede film en niet voorspelbaar, topcast”, “Het is echt een hele mooie film…”

Wist je dat?! Juliette Binoche kwam meer dan een jaar voor de opnames naar de VS om te leren hoe ze een Amerikaanse vrachtwagen moet besturen.

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.