3 series op Netflix met plottwists waarvan je hoofd gaat tollen: “Niet kunnen slapen door alles te overdenken”

Wanneer je graag mysteries en verhaallijnen voorspelt en ontraffelt, dan zijn de 3 volgende series zeker wel iets voor jou. Duik erin en tracht alle plotwendingen goed in je op te nemen. En geniet vooral van het onverwachte.

Behind Her Eyes

Behind her Eyes
Louise komt van de ene verrassing in de andere terecht

De thriller-drama serie ‘Behind Her Eyes’ draait rond Louise, een alleenstaande moeder die een affaire heeft met haar psychiater en baas David. Haar leven neemt een vreemde wending wanneer ze later bevriend raakt met zijn vrouw Adele. 

Ze raakt verstrikt in een web van geheimen en leugens waarin niets is wat het lijkt. Een verhaal dat kan rekenen op ontzettend positief verraste, kijkers. “Deze show maakte me gek, maar op een goede manier. Ik kon 3 dagen niet slapen door alles te overdenken.”

A Fall from Grace

A Fall from Grace
Grace gaat door een rollercoaster van gevoelens

Twee uur lang word je meegezogen in het verhaal van Grace in ‘A Fall from Grace’. Ontmoedigd sinds de affaire van haar ex-man, voelt Grace Waters (Crystal Fox) zich hersteld door een nieuwe romance. 

Maar wanneer geheimen haar kortstondige vreugde ondermijnen, wordt Grace’s kwetsbare kant gewelddadig. Een opwindende thriller met Phylicia Rashad, Bresha Webb, Cicely Tyson en schrijver/regisseur Tyler Perry.

Forgotten

De broer van Jin-seok keert na een ontvoering ‘anders’ terug

In ‘Forgotten’ verhuist Jin-seok, een 21-jarige man, naar een nieuw huis met zijn moeder, vader en oudere broer Yoo-seok. Het lijkt Jin-seok niet goed te gaan in hun nieuwe huis. 

Op een regenachtige nacht is hij er getuige van dat Yoo-seok wordt ontvoerd en in een auto wordt gesleept. Na negentien dagen weg te zijn geweest, keert Yoo Seok plotseling terug naar huis, maar hij herinnert zich niets van zijn verdwijning.

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.