Serie op Netflix is fantastisch om te bingewatchen en zal je omver blazen: “De beste coming-of-age-serie ooit”

Een serie bingewatchen kan heerlijk zijn. Er is is een serie op Netflix die goede commentaren krijgt.

“De beste coming-of-age-serie ooit”, klinkt het veelbelovend van de fans. De serie werd dan ook zo’n succes dat er verschillende spin-offs van gemaakt zijn. Er is merchandising van op de markt gebracht, waaronder boeken en stripboeken.

Van ‘Teen Wolf’ kan je zes seizoenen bekijken op Netflix. Wie de serie nog niet gezien heeft, gaat dus goed kunnen bingewatchen.

Teen Wolf
Er staan zes seizoenen van ‘Teen Wolf’ op Netflix

De serie draait om Scott McCall. Hij is een tiener die gebeten wordt door een weerwolf en ook nog eens verandert in een weerwolf, al was dat nu ook weer niet de bedoeling.

Samen met zijn vriendin, waaronder de menselijke Stiles, de geestige Lydia en weerwolf Derek zoekt Scott zich een weg in zijn nieuwe leven als een bovennatuurlijk wezen. Het is om aan hem bovennatuurlijke bedreigingen te bestrijden die de stad Beacon Hills teisteren.

De serie is heel populair bij tieners en jongvolwassenen. De serie wordt geprezen om de mix van drama, humor en is bij momenten ook wel griezelig.

Teen Wolf
De serie is heel populair bij tieners

De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van 1985 met Michael J. Fox. Het verschil is dat de serie een meer modernere insteek gekregen heeft met de focus op bovennatuurlijke elementen.

“Een heel spannende serie. Je krijgt de ene onverwachte wending na de andere”, besluiten de fans.

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.