Iedereen heeft het over film op Netflix die je hart doet smelten en je bloed doet koken: “Zo’n goede romantische film zag ik nog nooit”

Een film wordt al een tijdje vaak besproken. Het is een film die je kan vinden op Netflix.

De film dateert uit 2022. Hij duurt meer dan 2 uur. Laat je meeslepen in een boeiend liefdesverhaal in ‘Lady Chatterly’s Lover’.

Golden Globe-winnares Emma Corrin speelt samen met Jack O’Connell in dit sensuele verhaal gebaseerd op de roman van D.H. Lawrence.

Lady Chatterley's Lover
Een romantische film die nooit verveelt

Het verhaal gaat over Connie oftewel Lady Chatterley. Nadat haar man terugkeert na de oorlog verandert haar leven drastisch. Haar man zit gekluisterd aan een rolstoel. Hij suggereert dat zijn vrouw iemand moet vinden om zwanger te raken en zo te zorgen voor een erfgenaam.

Eerst lijkt dit idee haar maar niets maar dan ontmoet ze Oliver, de opzichter van het landgoed waarmee ze een passionele affaire beleeft. Wanneer roddels hun verboden relatie aan het licht brengen, moet ze belangrijke beslissingen nemen.

Lady Chatterley's Lover
‘Lady Chatterly’s Lover is een film uit 2022

De fans die de film zagen vinden hem alvast heel goed. “Nog nooit zo’n goede romantische film gezien”, lezen we in de reacties.

“Het is een prachtige film. Ook de kostuums zijn schitterend gemaakt.”

Lady Chatterley's Lover
“Een prachtige film”

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.