Film op Netflix met topcast staat bol van de spanning en spectaculaire scènes: Zet je schrap voor een levensgevaarlijke reis

Een film laat ons zien hoe kwetsbaar onze planeet is. De film is te bekijken op Netflix.

Een topcast heeft deze film. Een sterrencast die onder meer bestaat uit Aaron Eckhart, Hilary Swank, Delroy Lindo, Stanley Tucci en DJ Qual.

Hilary Swank won voor haar rol in deze film twee Oscars. Een sciencefictionavontuur dat nog wel even zal blijven nazinderen.

The Core
Kunnen zij aarde nog redden?

We hebben het over de film ‘The Core. Het is een wat oudere film, uit 2003. De film viert dit jaar dus zijn twintigste verjaardag.

De film werd geregisseerd door Jon Amiel. De producer was David Foster.

De film vertelt het verhaal van een team van wetenschappers en astronauten die naar het centrum van de aarde reizen om de kern te reactiveren en zo een wereldwijde ramp te voorkomen.


Het team bestaat uit een geoloog, een geofysicus, een nucleair expert, een computerdeskundige en twee astronauten. De aarde draait niet meer om haar as en het is aan hen om uit te vinden wat er precies aan de hand is, voor de wereld letterlijk uit elkaar valt.

De film heeft een actierijke plot met veel spanning en spectaculaire scènes. Het combineert wetenschap en fictie op een interessante manier.

“Het doet je beseffen hoe kwetsbaar onze aarde is”, reageren de fans. “Maar ook hoe kostbaar onze planeet is. Een heel goede film.”

Wat is jouw mening?

Lees ook

Film- en serienieuws gratis in uw mailbox

.