Word verliefd op deze Spaanse film: Bitterzoet verhaal in première op Netflix

Ben je op zoek naar een leuke, luchtige film? En mag er nog een beetje romantiek bij ook, dan heeft Netflix een mooie aanwinst voor jou. 

De romantische komediefilm ‘Love at first kiss’ of ‘Eres tú’ maakte gisteren zijn première op Netflix. Het is een Spaanse productie die door Netflix wordt omschreven als een bitterzoete en excentrieke film. 

De film vertelt het straffe verhaal van Javier (Álvaro Cervantes). Wanneer hij op 16-jarige leeftijd voor het eerst een meisje kust, ontdekt de tiener dat hij de gave van helderziendheid heeft, althans liefdeshelderziendheid. 

Met slechts één kus kan hij de toekomst van die relatie zien voordat hij die beleeft, wat ertoe heeft geleid dat hij als volwassene nooit een duurzame relatie heeft gehad, omdat hij ze altijd verbreekt voordat het mis begint te gaan. 

Maar alles verandert op de avond dat hij Lucía (Silvia Alonso) kust en hij gelukkig getrouwd is en kinderen heeft. Het probleem? Lucía is de vriendin van zijn beste vriend (Gorka Otxoa). En dat geeft natuurlijk vonken en geestige situaties.

Wat is jouw mening?