Kijkers zijn het unaniem eens over nieuwe Spaanse miniserie uit Netflix top 10

Netflix lanceerde op 27 januari een nieuwe Spaanse misdaadserie ‘La chica de nieve’ of ‘The Snow Girl’. En zoals vele andere Spaanse series verovert deze reeks ook de Netflix top 10. Veelbelovend dus!

In deze nieuwe Spaanse thrillerserie speelt het verhaal zich af in 2010, wanneer voor de familie Martín een feestelijke kerstviering verandert in een enorme nachtmerrie als hun dochter Amaya in de menigte verdwijnt. 

De jonge journaliste Miren (Milena Smit uit ‘The Girl in the Mirror’) start een onderzoek naar haar verdwijning en wordt daarbij geconfronteerd met zaken uit haar verleden die ze liever was vergeten. Ze krijgt onderweg hulp van haar collega Eduardo (José Coronado).

Kijkers zijn het unaniem eens: “Mooie serie!”, “Geweldig mooie serie met 1 man die eruit springt, die ken ik van een andere Spaanse film.”, “Spannende serie! Alle afleveringen achter elkaar gekeken. Als je begint kan je niet meer stoppen!”

Wat is jouw mening?