Dit gloednieuwe seizoen van Spaanse actieserie wil iedereen zien: Meteen in Netflix top 10

Netflix heeft nog maar net het derde seizoen van ‘Sky Rojo’ toegevoegd aan hun aanbod en komt al meteen de top 10 binnen op de 8e plaats.

De serie is gemaakt door Álex Pina, die eerder La casa de papel en Vis a Vis produceerde. Coral, Wendy en Gina, drie prostituees, gaan op de vlucht op zoek naar vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Romeo, Moisés en Christian. 

Samen beginnen de vrouwen aan een hectische, chaotische reis waarin ze alle soorten gevaren onder ogen moeten zien en elke seconde moeten leven alsof het hun laatste is, terwijl ze hun vriendschap versterken en het belangrijkste ontdekken: dat ze samen sterker zijn en meer opties hebben om hun leven te herstellen.  

De nieuwe afleveringen spelen zich af zes maanden na de eindstrijd. Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) ontdekken dat vrede niets meer is dan dat bedrieglijke gevoel tussen perioden van terreur. 

“Deze serie blaast mijn hoofd op!! Gaaf hoor”

“Mijn man en ik zijn helemaal weg van de Spaanse serie Sky Rojo. Rauw, gewelddadig, maar met een heel boeiend verhaal.”

“Het was zo goed! Het is maar 4 uur en ze gingen zo snel voorbij haha”

Wat is jouw mening?