Fans van Netflix-hit ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ kijken nu massaal deze film

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ staat al drie weken in de Nederlandse en Belgische Netflix top 10 en momenteel staat het moordmysterie op nummer 1.  Bijzonder is dat zijn voorganger ‘Knives Out’ uit 2019 nog populairder is met vier weken in de top 10 in beide landen. 

In ‘Knives Out’ wordt de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed gevonden. En dan  wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld.

Hij moet zijn dood onderzoeken. Benoit Blanc ontrafelt het kluwen van geheimen en leugens rond de dood van de succesvolle schrijver en zijn onrustbarende, excentrieke familie. Kijkers hebben alleen leuke reacties op deze film.

“Ik wou dat ik deze film eerder had gezien! Ik kan eerlijk zeggen dat ik in lange tijd niet zo hard heb gelachen bij het kijken van een film. De humor in deze film is gewoon absoluut perfect. Niet overdreven, gewoon de perfecte hoeveelheid. Een aanrader voor iedereen die hem nog niet heeft gekeken!”

“Jongens ik heb deze film net bekeken en ik moet alleen maar zeggen dat het letterlijk een meesterwerk is, ik had niet verwacht dat hij zo goed zou zijn en ik was 100% niet teleurgesteld ik zou deze film aan iedereen aanraden.”

“Voor degenen die deze film nog niet hebben gezien, het is zonder twijfel een van de beste moordmysteries die er zijn. Ik bedoel… de trailer rechtvaardigt niet het feit dat deze film verbijsterend is. Geloof me jongens, je moet deze kijken en ik geloof sterk dat je op het einde zal zeggen: “What the f**k!!! WOAH!!!”

Wat is jouw mening?