Kijkers laaiend enthousiast over mysterieuze thriller op Netflix: “Het woord ‘sensationeel’ is een understatement!”

De miniserie ‘Echoes’ is zeker een aanrader voor wie houdt van mysteries. En in deze reeks gebeurt er wel constant iets waardoor je soms wel eens het noorden verliest. Heel aandachtig zijn dus.

Echoes is een mysterieuze thriller over twee identieke tweelingen, Leni en Gina, die een gevaarlijk geheim delen. Sinds hun kindertijd hebben Leni en Gina in het geheim van leven gewisseld, met als hoogtepunt een dubbelleven als volwassenen. 

Ze delen twee huizen, twee echtgenoten en een kind, maar alles in hun perfect gechoreografeerde wereld wordt in de war geschopt wanneer een van de zussen vermist raakt. Kijkers hebben alleen maar uiterst positieve woorden over voor de serie.

“Gisteravond de eerste 3 afleveringen bekeken…. Vanavond kijken we de rest. Dit is uitstekend! Zeer goed geschreven en de cast is uitstekend in hun respectievelijke rollen. Michelle, je bent ongelooflijk! Het woord ‘sensationeel’ is een understatement!”

“Geweldig! De thriller is geweldig en het einde spectaculair.”

“Echoes! Heb alle 7 afleveringen in één nacht gekeken (mijn pasgeborene houdt me toch de hele nacht wakker). Het is moeilijk voor mij om iets te vinden dat niet voorspelbaar is en deze show hield me op scherp om uit te zoeken wie wat deed en wie de ‘slechte tweeling’ was. Echt onderhoudende mysterie thriller.”

1 gedachte over “Kijkers laaiend enthousiast over mysterieuze thriller op Netflix: “Het woord ‘sensationeel’ is een understatement!””

Wat is jouw mening?