Hartverscheurende film op Netflix ontroert kijkers: “Laat me achter met open mond en ogen vol tranen”

De film ‘Noise’ of ‘Ruido’ kaart op indrukwekkende wijze geweld tegen vrouwen aan. Alles draait om de vraag: Hoeveel lawaai zou een moeder moeten maken om haar vermiste dochter te vinden?

Deze Mexicaanse dramaprent ‘Ruido’ of ‘Noise’ vertelt het verhaal van Julia, een beeldend kunstenaar die op zoek is naar haar dochter die vermist is. En in haar zoektocht doorkruist ze de verhalen en strijd van de verschillende vrouwen die ze ontmoet.

“Ik kijk nu naar de film. Het laat me achter met open mond en ogen vol tranen. Zoveel hulpeloosheid en verdriet.”

“Toont het echte leven, het is rauw, heel gevoelig en liet me achter met droge mond en tranende ogen om de onmacht woede en moed te zien die dit alles geeft, en dat helaas dezelfde autoriteiten laat zien hoe omgekocht ze zijn.”

“Ik zag de film een tijdje geleden. Het is echt en hartverscheurend, het is een ervaring van wat er elke dag gebeurt in Mexico. Nu ik deze film net gezien heb, heeft het me enorm ontroerd, het heeft me veel aan het denken gezet, De moed die de nabestaanden van vermiste mensen doormaken om te zien dat de autoriteiten niet luisteren. Uitstekende film, ik kan het echt aanbevelen.”

Wat is jouw mening?