Crimeserie over seriemoordenaars op netflix houdt kijkers compleet in de ban: “Beste wat Netflix ooit heeft gedaan”

Op Netflix staat de misdaadserie ‘Mindhunter’ die kijkers enorm aanspreekt. Velen keken de reeks zelfs meerdere malen om geen enkel detail te missen. 

Netflix-serie ‘Mindhunter’ vertelt over de begindagen van psychologisch onderzoek naar seriemoordenaars. De reeks loopt over twee seizoenen.

Eind jaren zeventig verlegden twee FBI-agenten Holden Ford en Bill Tench de grenzen van de criminologie door de psychologie van moord te bestuderen. Met de hulp van psychologe Wendy Carr passen ze hun baanbrekende gedragsanalyse toe op de jacht op beruchte seriemoordenaars.

Kijkers zijn duidelijk in de ban van de reeks: “Ik heb hem al 3 keer in zijn geheel bekeken en vang altijd iets op dat ik bij eerdere keren gemist heb”.

“Een van mijn favoriete misdaad/thriller series. Helaas werd het geannuleerd na 2 prachtige seizoenen, niets wat er sindsdien op lijkt.”

“Ik heb dit twee keer bekeken en ben bijna klaar voor een derde. Ik kijk eigenlijk nooit meer dan één keer. Het beste wat Netflix ooit heeft gedaan.”

Wat is jouw mening?