3 opmerkelijke series op Netflix die iedereen wil zien: “Absoluut geniaal. Geweldige televisie!”

Soms verloopt het leven niet zoals gepland en dan moeten mensen zich aanpassen aan de situatie. Hun creativiteit en veerkracht komt dan duidelijk naar boven. De drie onderstaande series tonen die veerkracht op heel leuke maar soms ook zelfs spannende manier.

Workin’ Moms – Vier nieuwe werkende moeders en vriendinnen gaan om met de moeilijkheden en de gekte van het terugkeren naar het werk terwijl ze proberen hun gezins- en liefdesleven in evenwicht te houden. Deze reeks heeft 6 seizoenen. “Ik ben een werkende moeder. En eerlijk gezegd maakt deze show me gek! Ik hou van alle personages! Ik heb op een bepaalde manier met elk personage te maken. Ik geef toe dat sommige verhalen een beetje veel zijn, maar over het algemeen heb ik ervan genoten.”

Good Girls – In deze serie gaan drie huisvrouwen het criminele pad op. Het is een goede mix tussen drama en humor. Er is ook steeds een cliffhanger waardoor je wil blijven kijken. De korte inhoud denkt absoluut niet de hele lading, dus moet je kijken. Drie moeders uit de voorsteden organiseren een plaatselijke supermarktoverval om aan de financiële ondergang te ontsnappen en samen onafhankelijk te worden. 

After life – Deze serie van 3 seizoenen speelt zich af in het kleine fictieve stadje Tambury en volgt Tony, een schrijver voor de plaatselijke krant wiens leven overhoop wordt gehaald nadat zijn vrouw aan kanker is overleden. Terwijl hij nog steeds worstelt met het immense verdriet om zijn vrouw, begint Tony te beseffen dat andere mensen een goed gevoel geven hem hoop geeft en een reden om te leven. Elk einde is immers een nieuw begin. “Hoe Ricky Gervais diep verdriet combineert met zulke hilarische komedie is absoluut geniaal. Geweldige televisie! Ik ga het allemaal opnieuw bekijken.”

Wat is jouw mening?