Kijkers superenthousiast over deze 3 Netflix series waarin recht zegenviert : “Je kijkt ze makkelijk weg”

Op Netflix vind je heel wat topseries waarin advocaten problemen moeten oplossen, bewijzen moeten vinden en advies geven. Onderstaande series zijn toppers in hun genre.

The Lincoln Lawyer – ​In deze Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), een idealist met een iconoclastisch karakter, voert zijn advocatenpraktijk vanuit de achterbank van zijn Lincoln, terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in de uitgestrekte stad Los Angeles. 

Better Call Saul – Deze serie staat al sinds 2020 op Netflix. Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad. Better Call Saul volgt het leven van advocaat en ex-zwendelaar James “Jimmy” McGill, vanaf ongeveer zes jaar voor en kort na de gebeurtenissen van Breaking Bad.

The Recruit – Het verhaal van de serie ‘The Recruit’ draait om Owen Hendricks (Noah Centineo), een jonge CIA-advocaat wiens eerste week op z’n kop staat als hij een dreigbrief ontdekt van ex-militair Max Meladze (Laura Haddock). Owen raakt al snel verstrikt in een gevaarlijke en vaak absurde wereld van machtspolitiek en ondeugende spelers, terwijl hij de wereld rondreist in de hoop zijn opdracht te voltooien en een stempel te drukken op de CIA. “The Recruit in 2 dagen gekeken, vond het een geweldige serie”, “The Recruiter is leuk, met af en toe een grappige twist. Je kijkt ze makkelijk achter elkaar weg.”

Wat is jouw mening?