Serie op Netflix om knus en gezellig van te genieten: “Dit is mijn go-to hartverwarmende serie”

Als je op zoek bent naar een zoet liefdesverhaal, wondermooie zichten en een leuke scenario, dan zit je goed met Virgin River.

Gedurende 4 seizoenen kan je het verhaal van Mel volgen. Samen met haar ontdek je de inwoners van een klein dorpje. Haar eerste gesprek escaleert onmiddellijk. Dat belooft.

Mel is een verpleegster uit LA en wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Er komt nog een vijfde seizoen aan ergens in 2023. Maar nu al genieten kijkers volop van deze warme en knusse serie.“Ik vond dit zo een mooie serie.”

“Dit is mijn go-to hartverwarmende serie. Ik ben dol op de personages, hun ontwikkeling, vooral die van Doc en Mel. Aan het eind van elke aflevering is er altijd zo’n cliffhanger dat je niet anders kunt dan het hele seizoen willen afmaken.”

“Deze serie is een juweeltje. Ik heb net beide seizoenen in 2 dagen afgerond. De zichten zijn uniek. Na het bekijken van tonnen koreaanse drama’s en suspensevolle tv-series uit de hele wereld voelde deze serie als thuiskomen. Aanbevolen aan iedereen die behoefte heeft aan een beetje geluk en warmte.”

Wat is jouw mening?