Naast ‘Emily In Paris’: 3 films met Lily Collins staan gewoon op Netflix

Heel wat mensen genieten van het derde seizoen ‘Emily In Paris’. Maar Lily Collins speelde eerder ook al mee in films. Hieronder 3 films waarin ze de hoofdrol heeft.

The Mortal Instruments: City of Bones – Wanneer haar moeder wordt aangevallen en meegenomen uit hun huis in New York City door een demon, ontdekt een schijnbaar gewoon tienermeisje, Clary Fray, waarheden over haar verleden en bloedlijn op haar zoektocht om haar terug te krijgen, die haar hele leven veranderen.

To the Bone – Hier spelen Lily Collins en Keanu Reeves een hoofdrol in. Ellen is een onhandelbare, 20-jarige jonge vrouw met anorexia nervosa, die het grootste deel van haar tienerjaren doorbracht in verschillende herstelprogramma’s, maar telkens enkele kilo’s lichter was. Vastbesloten om een oplossing te vinden, stemt haar disfunctionele familie ermee in om haar naar een groepshuis voor jongeren te sturen, dat geleid wordt door een niet-traditionele arts.

Windfall -Een thriller over een jong stel (Lily Collins, Jesse Plemons) dat aankomt bij hun vakantiehuis en ontdekt dat er werd ingebroken. “Het is een trage, situationele film. Het is meer psychologisch dan een in-your-face, duidelijke verhaallijn.”

Wat is jouw mening?