Abonnees smullen van deze 3 scifi titels op Netflix: “Kreeg kippenvel tijdens het kijken”

De ruimte is voor veel mensen een fascinerend onderwerp om bij weg te dromen, een raadsel waar al heel wat boeken en documentaires over gemaakt zijn. Op Netflix vind je ook een aantal originele titels die je aan het denken zetten en waarvan je kan genieten.

Space Sweepers (film) – In het jaar 2092 is het ruimteschip Victory een van de velen die leven van het bergen van ruimtepuin. Met een geniale crew overtreft Ruimteschip Victory alle andere ruimtevegers. Tijdens een puinjacht, vinden ze binnenin een spaceshuttle een 7-jarig meisje. “Een van de beste ruimtefilms tot nu toe! Niet genoeg commentaar sectie om te beschrijven hoe ongelooflijk dit is, de details, de wendingen, de emotie, de actie, gewoon kijken & bedank me later!”

Away (1 seizoen) – De Netflix-serie ‘Away’ is een spannend, emotioneel drama. Terwijl de Amerikaanse astronaut Emma Green zich voorbereidt om een internationale bemanning te leiden op de eerste missie naar Mars, moet ze zich verzoenen met haar beslissing om haar man en tienerdochter achter te laten wanneer ze haar het meest nodig hebben. Naarmate de ruimtereis van de bemanning intenser wordt, worden hun persoonlijke dynamiek en de gevolgen van de afwezigheid van hun geliefden op aarde steeds complexer. “Geweldige verhaallijn en acteerwerk. Ik kreeg kippenvel tijdens het kijken. Hulde aan alle astronauten!”

Lost in Space (3 seizoenen) – Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

Wat is jouw mening?