Pareltje van de hand van Steven Spielberg staat gewoon op Netflix: Gebaseerd op een waargebeurd verhaal 

Regisseur Steven Spielberg werd in de jaren 1970 tot 1990 succesvol door zijn fantasierijke films waarin hij een simpel verhaal combineerde met special effects, muziek en spektakel. 

Steven Spielberg heeft een enorme invloed op de filmindustrie gehad. Een van zijn  films vind je ook op Netflix.

Die fantastische films is ‘Catch Me If You Can’. Deze film kan rekenen op glansprestaties van een nog heel jonge Leonardo DiCaprio en Tom Hanks. ‘Catch Me If You Can’ is een knotsgekke film die je op het puntje van je stoel houdt.

Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal over een tiener die vervalste cheques verzilvert, zich voordoet als piloot, een dokter met een vals diploma, een jurist en ondertussen wordt achtervolgd door de FBI.

Wat is jouw mening?