Kijkers waarschuwen voor psychologische thriller op Netflix: “Knoeit met je hersenen. Bleef mezelf vragen stellen”

De psychologisch thriller ‘Fractured’ is een film die helemaal onder je huid kruipt. Je wil absoluut het antwoord vinden op het mysterie dat zich voordoet in de film.

Na een gespannen vakantieweekend met zijn schoonfamilie rijdt Ray Monroe, een goedbedoelende maar overweldigde familieman, met zijn vrouw Joanne en dochter Peri naar huis. De reis neemt een wending wanneer Peri gewond raakt bij een ongeluk en het gezin zich naar een nabijgelegen eerstehulpafdeling spoedt.

Nadat ze zijn weggestuurd voor verdere tests verdwijnen Peri en Joanne en alle gegevens over hun bezoek. Ray’s bezorgdheid verandert in een wanhopige race om zijn familie te vinden en de waarheid te achterhalen over wat er met hen is gebeurd.

Kijkers proberen dit mysterie te begrijpen, wat niet gemakkelijk is. “Fractured knoeit met je hersenen. Ik bleef mezelf vragen stellen om te proberen te begrijpen wat er in de film gebeurde.”

“Nu aan het kijken…gek maar goed”

Voor velen blijven er nog veel openstaande vragen na het zien van de film. “Heeft hij nog steeds waanvoorstellingen als hij de lichamen opruimt? Ik begrijp gewoon niet hoe hij ze vermoord heeft en het niet weet.”

“mijn vraag is wat er met het lichaam van de vrouw en dochter is gebeurd als de politie alleen bloed vond?”

Wat is jouw mening?