Kijkers apprecieren deze 3 miniseries enorm op Netflix: “In één dag af gekeken”

Netflix brengt heel wat miniseries online. Leuk om snel een heel verhaal te verslinden. Hieronder drie titels die heel verschillend zijn en de moeite om te kijken.

One of Us Is Lying – Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie. Er zijn momenteel 2 seizoenen beschikbaar op Netflix. “Echt spannend om te zien hoe het mysterie zich ontvouwt. Fantastische serie!”

Stay Close – Dit is een Brits mysterie-drama miniserie gebaseerd op een boek van Harlan Coben. Als Carlton Flynn 17 jaar later op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie op gang in de levens van de mensen om hen heen. “Supergoede serie. In één dag af gekeken, spanning werd goed opgebouwd, einde was verrassend. Alleen dat gekke stel vond ik wat over de top.”

Treason – Getraind en voorbereid door MI6, lijkt de carrière van Adam Lawrence vast te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt. Dan wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in vraag te stellen. 

Wat is jouw mening?