Alleen maar superlatieven voor deze serie op Netflix: “Topserie! Het wordt steeds beter en spannender”

De serie ‘How to Get Away With Murder’ dateert al uit 2020, maar heeft zich ondertussen al bewezen en blijft aantrekkelijk om te ontdekken of te herbekijken. 6 seizoenen lang kan je genieten van dit spannende verhaal.

In ‘How to Get Away With Murder’ is Annalise Keating een briljante strafrechtadvocate en professor in de rechten. Samen met vijf van haar studenten raakt ze betrokken bij een ongewone moordzaak.

Kijkers zijn laaiend enthousiast en reageren vol lof op deze reeks, alleen maar superlatieven. “Blijft zeker de moeite! 1 van de beste series dat ik al gezien heb.”

“Ik en mijn vriend vinden dit echt 1 van de beste series. Echt dagen aan een stuk elke avond, slaap ervoor gelaten. En als het gedaan was, vonden wij dat niet zo leuk.”

“Topserie! Het wordt steeds beter en spannender.”

“Net klaar met de hele serie die me de afgelopen twee maanden aan het lijntje hield terwijl ik alle 6 de seizoenen keek. Ik lachte, huilde, werd boos, jaloers, opgewonden, was verbijsterd. Maar bovenal was ik tevreden omdat ik zoveel liefde voelde van het begin tot het einde! …. Dit is een geweldige serie!”

“Zaaaaaalige serie!!! Spannend tot het einde!!!”

Wat is jouw mening?