Netflix heeft slecht nieuws voor ‘Bridgerton’-fans: Makers hebben drastisch moeten ingrijpen

De ‘Bridgerton’-fans kijken al een tijdje reikhalzend uit naar het derde seizoen van de serie. Netflix is nu genoodzaakt om slecht nieuws te melden.

Het derde seizoen van de serie heeft namelijk vertraging opgelopen. De makers hebben ervoor gekozen om een verhaallijn te schrappen. Het resultaat: de nieuwe afleveringen zullen langer op zich laten wachten.

In het derde seizoen zal het liefdesverhaal van Colin Bridgerton centraal staan. Hij verliest zijn hart aan Penelope Featherington ofwel Lady Whistledown. The Mail onthult nu dat Shonda Rhimes heeft besloten een ‘duistere’ verhaallijn te schrappen. 

“We hebben te horen gekregen dat de reeks plezier mist”, verklapte een bron. “Als gevolg zijn een reeks aanpassingen nodig, die op hun beurt de nodige vertraging met zich meebrengen. Eén ding is echter zeker, het productieteam wil het zo goed mogelijk doen voor ‘Bridgerton’-fans, zodat ze er net zoveel van genieten als in het verleden.”

Wat is jouw mening?