Psychologische thriller op Netflix maakt hevige gevoelens los bij abonnees: “Het maakte me zo kwaad”

Op Netflix vind je de film ‘Acrimony’ uit 2018. Momenteel staat hij op de derde plaats in de top 10 van films in België. Een vrouw verliest zichzelf helemaal en kijkers worden ondergedompeld en meegezogen in alle gevoelens die zij doormaakt.

Melinda is trouw aan haar man Robert. Wanneer ze erachter komt dat dit niet geheel wederzijds is, voelt ze zich verraden. Hij is namelijk verloofd met een andere vrouw. Melina besluit in actie te komen en al snel zal hij haar woede ondervinden.

“Deze film greep me echt aan. Het einde maakte me zo kwaad dat ik de rest van de dag boos was. Alles in het leven was erg oneerlijk voor haar. Deze film geeft je een levensles om nooit iemand anders je hoogste prioriteit te maken. Wees gelukkig met jezelf voordat je iemand anders gelukkig maakt.”

“Ik moet zeggen dat het geweldig is. Ik dacht dat dit een typisch verhaal zou zijn maar het verhaal dat ze vertelt over hoe het allemaal gebeurd is …. angstaanjagend. Het laat je voelen wat zij voelde. Probeer het gewoon eens en je zult er geen spijt van krijgen.”

Wat is jouw mening?