Abonnees laaiend enthousiast over deze duistere film op Netflix: ‘Meeste likes’ én staat in Netflix top 10, een must-see

Er werden al veel film gemaakt rond de duistere figuur van Dracula maar in de film ‘Dracula Untold’ komt een nieuw verhaal naar boven.

Netflix kijkers zijn duidelijk betovert door deze film. Ook de muziek in de film is geweldig en versterkt het al geweldige verhaal en acteerprestaties.Ook de oneliners zijn fantastisch. Zelfs mensen die niet vallen voor het vampieren thema blijken aangenaam verrast.

Het horrorverhaal ‘Dracula Untold’ speelt zich af in Roemenië tijdens de Turkse invasie als Vlad (Luke Evans) tot het uiterste gaat om te vechten voor zijn vaderland. Zelfs als dat betekent dat hij zijn ziel moet verkopen en voor altijd gedoemd is een schepsel van de nacht te worden.

“Ik hou niet eens van vampier thema’s. Mijn man koos deze film dus keek ik ernaar. Ik was aangenaam verrast.”

“Absoluut geweldig dit ondergewaardeerde juweeltje. Luke Evans leidt een voortreffelijke cast.Zijn versie van dracula is betoverend en ik hoop echt dat er een vervolg komt met hem…..onwaarschijnlijk maar ik blijf hopen!!!”

“Deze film had een uur langer moeten duren. Er moet een vervolg komen.”

“Ik was verrast over hoe goed dit was! Ik kan niet wachten op een vervolg!”

“Geweldige film, geweldige fictie en geweldig verhaal van avontuur en vampier.”

Wat is jouw mening?