Ondanks alle kritiek kijken gigantisch veel abonnees van Netflix naar deze film: Best bekeken film wereldwijd

De fans van Netflix zijn de voorbije week druk bezig geweest met één film heel druk te bekijken. Het maakt dat de film momenteel wereldwijd de best bekeken film is op het streamingsplatform.

De film ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ staat op nummer één in de de top 10 van Netflix van films die momenteel wereldwijd het best bekeken worden. De film haalde meer dan 127 miljoen streamingsuren en doet zo de concurrentie verbleken.

In het vervolg op ‘Knives Out’ reist detective Benoit Blanc, gespeeld door niet minder dan Daniel Craig af naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen.

Er is één constante in het vervolg van Knives Out: er is een moord gepleegd, en er is maar één man die de stukjes in elkaar kan passen en het kan oplossen.

De film kreeg al wat veel kritiek te slikken. “Het is afschuwelijk slecht”, luidt het. “Bespaar je de moeite om hem te bekijken want het is tijdverlies.”

Maar die kritiek lijkt net mensen te motiveren om de film te bekijken. Hij is wereldwijd op Netflix momenteel de best bekeken film.