Film op Netflix met Robin Williams grijpt abonnees erg aan: “Ik huil er nog steeds om”

‘Hook’ is een film uit 1991, maar staat nog steeds als een huis. Het is een leuke film om te ontdekken voor wie hem nog niet kent en om te herbekijken uit pure nostalgie.

De film ‘Hook’ werd gemaakt met een topcast. Onder meer Dustin Hoffman,Robin Williams en Julia Roberts schitterde in deze versie van Peter Pan. Regisseur Steven Spielberg leverde met deze film een heus pareltje af. En hij wordt nog steeds bekeken door jong en oud. 

Het verhaal van Hook gaat over Peter Pan. Hij had nooit volwassen moeten worden, maar is dat toch. Kapitein Haak ontvoert echter de kinderen van Peter, waardoor hij terug moet naar Nooitgedachtland.

“Dit is een film die me onmiddellijk terugbrengt naar een zorgeloze tijd in mijn leven, me blij en verdrietig maakt op hetzelfde moment dat ik zelfs als volwassen man nog steeds huil.”

“Ik ben niet opgegroeid met deze film, dus ik heb er niet die nostalgie aan verbonden, maar hij heeft precies de juiste sfeer en uitstraling voor een Peter Pan-film. Magisch, avontuurlijk, kinderlijk en een beetje eng.”