Niet te missen! Dit vonden jullie de drie beste series op Netflix van het afgelopen jaar

Heel wat fans hebben zich het afgelopen jaar goed geamuseerd op Netflix. Het was opnieuw heel fijn om de nieuwste films en series te ontdekken.

Er zijn het voorbije jaar ook weer heel wat series verschenen op Netflix. Er zijn er drie die je echt niet mag missen, mocht je ze nog niet gezien hebben. De drie beste series van 2022 volgens de kijkers.

3. Alchemy of Souls
Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp wil om zijn lot te veranderen.

2. Extraordinary Attorney Woo
Op haar eerste dag bij een nieuwe baan ontmoet Woo Young-woo een bondgenoot, een scepticus en een oude bekende. Ze neemt een aanrandingszaak aan van een ouder echtpaar.

1. Hearstopper
Wanneer de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitmondt in een onverwachte romance. Charlie, Nick en hun vriendenkring moeten zich een weg banen door de altijd weerbarstige reis van zelfontdekking en acceptatie, en elkaar steunen bij het vinden van hun meest authentieke zelf.