Goed alternatief op Netflix voor wie houdt van ‘The Walking Dead’: “Zenuwslopend en vol spanning”

Veel mensen zijn fan van de reeks op Netflix ‘The Walking Dead’. Wanneer je op zoek bent naar een goed alternatief in dezelfde sfeer dan wordt ‘Black Summer’ dikwijls naar voor geschoven.

Wanneer een moeder, Rose, gescheiden is van haar dochter, begint ze aan een schokkende reis en stopt ze bij niets om haar te vinden. Samen met een kleine groep Amerikaanse vluchtelingen moet ze een vijandige nieuwe wereld trotseren en wrede beslissingen nemen tijdens de meest dodelijke zomer van een zombie-apocalyps.

‘Black Summer’ heeft twee seizoenen in plaats van 11 zoals ‘The Walking Dead’, maar wordt enorm geapprecieerd door de kijkers.

“Heb je deze gekeken?! Spannend man pffff”

“We zijn net begonnen met het kijken naar deze aangrijpende serie. Zeker een gewaagde concurrent voor ‘The Walking Dead’ en andere varianten op het zombie-apocalyps thema. De afleveringen zijn zenuwslopend en vol spanning, en de menselijke kant van emoties tijdens het einde der dagen wordt goed uitgediept.