Deze series staan in meer dan 90 landen in de top 10 van Netflix en iedereen wil ze zien!

Netflix publiceert enkele week een top 10 lijst van films en ook van hun series. En als we dan wereldwijd kijken staan onderstaande series in de top 3 momenteel. Elke serie komt daardoor in meer dan 90 landen in de top 10 te staan.

‘Alice In Borderland seizoen 2’ doet het goed en staat ondertussen in 91 landen in de top 10. Arisu en Usagi achtervolgen het mysterie van ‘Borderland’ om terug te keren naar hun echte wereld. Ze ontmoeten hun vrienden, vijanden en het meesterbrein achter het ‘spel’ op een plek die de sleutel lijkt te zijn tot het ontsluiten van het mysterie. Als alle kaarten verzameld zijn, kunnen ze dan terugkeren naar hun echte wereld?

‘Emily In Paris seizoen 3’ staat in 92 landen in de Netflix top 10. Geconfronteerd met twee zeer verschillende paden, zal Emily moeten beslissen waar haar loyaliteiten precies liggen – op het werk en in haar romantische leven – en wat die beslissingen betekenen voor haar toekomst in Frankrijk, terwijl ze zich blijft onderdompelen in de avonturen en verrassende wendingen die het leven in Parijs biedt.


Maar de serie ‘Wednesday’ spant de kroon met een Netflix top 10 notering in 93 landen. De serie is een speurend, bovennatuurlijk mysterie over Wednesday Addams’ jaren als student aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te verijdelen die de plaatselijke stad terroriseert, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden in de problemen bracht – dit alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties op Nevermore moet zien te vinden.