3 knotsgekke films waarin Adam Sandler  de aandacht helemaal opeist staan gewoon op Netflix

Adam Sandler is een Amerikaans acteur, muzikant, producer en komiek. In zijn film komt hij in de meest knotsgekke situaties terecht. Onderstaande films kan je bekijken op Netflix wanneer je eens goed wil lachten.

Grown Ups – Na het verlies van hun geliefde basketbalcoach komen vijf vrienden van middelbare leeftijd weer bij elkaar in een huis aan het meer en herontdekken de vreugde van het kind zijn.

Hustle – Na het ontdekken van een unieke speler met een moeilijk verleden in het buitenland, neemt een basketbalscout (Adam Sandler) de taak op zich om het fenomeen naar de VS te halen zonder de goedkeuring van zijn team. Tegen alle verwachtingen in krijgen ze een laatste kans om te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om het te maken in de NBA.

Murder Mystery – Wanneer een agent uit New York (Adam Sandler) eindelijk zijn vrouw (Jennifer Aniston) meeneemt op een lang beloofde Europese reis, zorgt een toevallige ontmoeting tijdens de vlucht ervoor dat ze worden uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst op het superjacht van de bejaarde miljardair Malcolm Quince. Wanneer Quince wordt vermoord, worden ze de hoofdverdachten in een moderne whodunit.