Tweede seizoen van dramaserie komt vandaag online: Netflix-leden doen nu al voorspellingen

Vandaag komt het nieuwe seizoen van ‘Ginny & Georgia’ online te staan bij Netflix. En in het tweede seizoen gaat het er weer fel aan toe.

In de het tweede seizoen heeft Ginny heel wat uit te zoeken en te verwerken. Belast met het nieuwe inzicht dat Kenny, haar stiefvader, geen natuurlijke dood is gestorven, moet Ginny nu omgaan met het feit dat Georgia niet alleen gedood heeft, maar het ook deed om Ginny te beschermen.

En kijkers doen al aannamens na het zien van de trailer: “Dit seizoen lijkt veel beter te worden dan seizoen 1, Ginny lijkt Georgia eindelijk te gaan waarderen… “.

“Ik ben blij dat Ginny en Marcus dit seizoen waarschijnlijk een koppel worden, maar ik hoop echt dat Joe en Georgia ook wat schermtijd samen krijgen. Ik voorspel dat Joe & Georgia een slow burn schip worden en dat ze in ieder geval in seizoen 2 en mogelijk in de seizoensfinale aflevering zullen kussen.”