Frans-Belgisch pareltje op Netflix houdt kijkers constant in z’n greep: “Serieus goed, echt het bingewatchen waard”

Deze spannende serie is een Frans-Belgische productie. In 6 afleveringen wordt de zoektocht belicht naar een vermiste tiener in ´La Forêt´ of ´The Forest´. 

Wanneer Jennifer, een middelbare scholier, verdwijnt in het bos rond het rustige dorpje Montfaucon, lijken haar twee beste vriendinnen, Océane en Maya, er aanvankelijk van overtuigd dat ze zal terugkeren. Maar al snel wordt er bewijs gevonden dat er iets ernstigs is gebeurd.

Oceane en Maya hebben duidelijk niet het hele verhaal verteld over de verdwijning van hun vriend. Wat weten ze dat ze de onderzoekers niet durven te vertellen?

Hoe zit het met de cryptische aanwijzingen die tijdens het onderzoek zijn gevonden? Wat is er verborgen in het bos? Kapitein Gaspard Deker leidt het onderzoek samen met de lokale agente Virginie Musso, die het meisje goed kende. Ze worden geholpen door Eve, een eenzame en mysterieuze vrouw.

“Voor een Frans/Belgische miniserie was dit echt wel serieus goed, echt het bingewatchen waard.”

“Ik heb deze serie in ongeveer 3 dagen bekeken en heb er echt van genoten. Interessante personages en een plot dat je in spanning houdt. Een echte aanrader.”

“Veel spanning… Een echte aanrader!”