Psychologische thriller op Netflix schokt iedereen: “Totaal krankzinnig”

In de film ‘Split’ ontvoert een man met meerdere identiteiten drie tienermeisjes. Deze psychologische thriller laat je versteld staan en gaat helemaal over the top.

Hoewel Kevin (James McAvoy) 23 persoonlijkheden heeft laten zien aan zijn vertrouwde psychiater, Dr. Fletcher (Betty Buckley), blijft er nog één ondergedompeld die op het punt staat zich te materialiseren en alle anderen te overheersen. 

Gedwongen om drie tienermeisjes te ontvoeren, geleid door de eigenzinnige, oplettende Casey (Anya Taylor-Joy, The Witch), bereikt Kevin een oorlog om te overleven tussen allen die in hem zitten – en ook iedereen om hem heen – als de muren tussen zijn compartimenten uit elkaar spatten.

“Dat was angstaanjagend. James McAvoy was totaal krankzinnig. Ik vond het geweldig!”

“Ik hou echt van deze film! James is een geweldige acteur! Het is verbazingwekkend waartoe hij in staat is! Deze film maakt je aan het lachen, boos en bijna aan het huilen! Love it!”