Gloednieuwe Nederlandse titel al na één week een Netflix-hit: “Hartstikke leuke film”

Het is leuk wanneer een Nederlandse film het ook goed doet op het grote streamingplatform van Netflix. Deze week staat de film ‘Zwanger & Co’ na één week al op nummer 3 in de Netflix top 10 in Nederland.

In deze romantisch-komische film speelt Lieke van Lexmond de hoofdrol. Als verloskundige weet Merel (Lieke van Lexmond) dat ze niet eindeloos kan wachten met het uitvoeren van haar kinderwens, alleen is de perfecte man nog nergens te bekennen. 

Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Zestigplusser Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag.

Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als de test positief blijkt en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk (Waldemar Torenstra) alles op zijn kop. Verder spelen in deze luchtige film ook Bo Maerten, Manuel Broekman, Thom Hoffman, Beppie Melissen, Maaike Martens, Carolina Dijkhuizen en Matteo van der Grijn.

“Voor een Nederlandse film erg leuk, op naar deel twee.”

“Kijken, hartstikke leuke film!”

“Wat hebben we gelachen hè? Gaan we snel weer een keertje kijken!”