Netflix heeft fantastisch nieuws voor fans van ‘Bridgerton’

De verschillende seizoenen van ‘Bridgerton’ waren allemaal een schot in de roos en kijkers snakken duidelijk naar meer afleveringen. Het geweldige nieuws is dat er een spinn-off van Bridgerton aankomt. 

‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ is een spinn-off van de immens populaire Bridgerton reeks. In deze Bridgerton-versie, staan de opkomst en de macht van koningin Charlotte centraal.

Het vertelt het verhaal van hoe het huwelijk van de jonge koningin met koning George zowel een grote liefdesgeschiedenis als een maatschappelijke verschuiving teweegbracht, waardoor de wereld van de Ton ontstond die de personages in Bridgerton erven.

Het verhaal van ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ was al langer bekend, maar nu heeft Netflix ook een foto gedeeld. Daarop zien we Lady Danbury staan voor de neus van een vooralsnog onbekend personage.

Zo zullen er beetje bij beetje alvast wat nieuwe elementen vrijgegeven worden door Netflix. Zo startten de opnames in january vorig jaar en zal de reeks bestaan uit 8 episodes.