Franse thrillerserie op Netflix zet kijkers compleet onder spanning: “Zo’n stressvolle horrorserie. Ik hield van elke seconde!”

De Franse horrorserie ‘Marianne’ op Netflix is een pareltje dat enorm goed ontvangen werd door de kijkers. Het verhaal laat je niet los en is heel schrikbarend.

De serie ‘Marianne’ vertelt het verhaal van een jonge schrijfster, Emma genaamd, die ontdekt dat haar schrikwekkende personages langzaam maar zeker tot leven worden gewekt in ‘real-life’.

Met name de kwaadaardige heks Marianne, een kwelgeest uit haar kindertijd, speelt daarin een prominente rol. Deze kwaadaardige geest trekt haar naar huis en staat erop dat ze doorgaat met schrijven… of anders…

“Deze serie is verslavend! Ik denk dat het nog enger is in het Frans omdat hun stemmen zoveel horror toevoegen aan de plot! Hoe dan ook, ik raad deze serie ten zeerste aan, je loopt voortdurend op eieren.”

“Dit was zo’n stressvolle horror serie. Ik hield van elke seconde!”

“Ik ben niet iemand die bang is voor horrorfilms, maar dit is een van de weinige die me zo erg heeft opgeschrikt. Beter dan alles wat Hollywood de afgelopen jaren heeft gedaan.”