Deze gelikte misdaadserie klimt ineens naar derde plaats in top 10 van Netflix: ”Zo intens!!! Ik hou ervan!”

‘Kaleidoscope’ is een televisieserie waarvan elke aflevering een zelfstandig verhaal bevat. De volgorde waarin de afleveringen worden bekeken, kan de kijkers zelf keizen.

Tijdens 9 episodes volgt ‘Kaleidoscope’ een groep meesterlijke dieven en hun poging om een schijnbaar onbreekbare kluis te kraken voor de grootste betaaldag in de geschiedenis. 

Bewaakt door ’s werelds machtigste beveiligingsteam en met de politie op de zaak, onthult elke aflevering een stukje van een uitgebreide puzzel van corruptie, hebzucht, wraak, gekonkel, loyaliteit en verraad. Hoe heeft de groep dieven het gepland? Wie komt ermee weg? Wie is te vertrouwen?

Kaleidoscop staat nu al op de derde plaats in de Netflix top 10. Kijkers die al gekeken houden van het principe en kunnen de reeks zeker smaken.

“Ik heb geprobeerd te kijken in de volgorde waarin het op Netflix staat. Misschien lag het aan mij en kon ik er niet in komen. Toen besloot ik mijn eigen kleurvolgorde te doen en te beginnen met ‘Rood’… Zo intens!!! Ik hou ervan!”, “Deze serie is zo goed!”