Abonnees kijken massaal deze trending Spaanse titels op Netflix: “Deze serie heeft alles”

Wie houdt van een goede mix tussen fictie en realiteit vindt die zeker in onderstaande Spaanse films. Ze hebben alle ingrediënten om je heel de tijd geboeid te houden.

Perdida – Dit is een serie van 11 episodes die draait rond Antonio. Hij is op zoek naar zijn ontvoerde dochter. Hij wil naar de gevangenis worden gestuurd in Colombia en zet een reeks gebeurtenissen in gang die veel mensen treft. “Goede serie, een evenwichtige mix van fictie en realiteit.”, “Een geweldige goede serie”.

Vivir sin permiso – In deze spannende Spaanse serie die twee seizoenen telt staat Nemo Bandeira centraal. De inmiddels zestigjarige man is een bewogen personage. Hij staat aan het hoofd van het succesvolle botenbedrijf OpenSea.Dat bedrijf is echter een dekmantel voor een grootschalige drugssmokkel, waarmee hij in de loop van de jaren succesvol is geworden. Tot zover lijkt de reeks op een doorsnee serie over een drugshandel. Maar dan krijgt Nemo echter de diagnose Alzheimer.

Dondé hubo fuego – Deze reeks telt 39 afleveringen die de kijker constant in spanning houdt. Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.”Deze serie heeft alles”