Pure nostalgie voor kijkers, maar Netflix laat deze film verdwijnen: ”Deze film veranderde mijn leven”

Traditioneel onderneemt Netflix op het einde van het jaar een grote schoonmaak waardoor heel veel titels in december verdwijnen. Maar ook in januari verdwijnt een opvallende titel. Namelijk ‘Spider-Man: Homecoming’. 

De meest bekende titel op de lijst van films die zal verdwijnen van Netflix deze maand is overduidelijk Spider-Man: Homecoming. De eerste film van Tom Holland als de vliegende superheld, waarvan er inmiddels drie zijn verschenen.

Kijkers worden er zelfs nostalgisch van: “Ik weet nog dat ik zo absurd enthousiast was over deze film. Zulke goede herinneringen!”

“Ik heb de film gezien en hij was geweldig! Persoonlijk heb ik er echt van genoten. Veel actie en Tom Holland deed het geweldig. Ik zat letterlijk op het puntje van mijn stoel de hele tijd!!!”

“6 jaar geleden kwam deze absolute knaller van een trailer uit. Waar is de tijd gebleven… Deze film veranderde mijn leven toen ik 15 jaar oud was toen hij voor het eerst uitkwam. Deze film is nog steeds op zoveel manieren geweldig!”