3 steengoede films met Alec Baldwin op Netflix: “Geeft me echt rillingen over mijn rug, zo authentiek”

Alec Baldwin is een Amerikaanse acteur. In de loop der jaren heeft hij in heel wat films de hoofdrol gespeeld, maar daarnaast ook samengewerkt met de crème de la crème van de filmindustrie. In onderstaande films zijn zijn tegenspelers Meryl Streep, Will Smith en Tom Cruise. 

It’s Complicated – Een heel leuke film met Alec Baldwin en Meryl Streep in de hoofdrol. Het is een hilarische komedie. Naast Meryl Streep kan je ook genieten van topacteur Steve Martin. Tien jaar na hun scheiding zien Jane en Jake elkaar weer omdat hun zoon afstudeert, maar ze belanden onverwacht samen in bed.

Mission Impossible Rogue Nation – Wanneer het IMF wordt ontbonden, beginnen Ethan Hunt en zijn bondgenoten een oorlog tegen het Syndicaat, een groep afvallige spionnen die de wereld willen vernietigen. In deze film uit 2015 speelt Alec Baldwin naast hoofdrolspeler Tom Cruise.

Concussion – Dit drama is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een forensisch arts die bij NFL-spelers een controversieel verband legde tussen hersenschuddingen en hersenletsel. “Vertel de waarheid…..Tell the truth” Geeft me echt rillingen over mijn rug, zo authentiek, ik weet dat ik niet de enige ben die dat voelt…”