Netflix-kijkers zijn laaiend enthousiast om tweede seizoen te bingen: “Wil geen minuut missen”

De serie ‘Ginny & Georgia’ begint wanneer Georgia en haar twee kinderen, Ginny en Austin, verhuizen naar het noorden op zoek naar een nieuwe start.

Maar ze ontdekken dat de weg naar een nieuw begin hobbelig kan zijn. En blijkt dat Georgia als jonge moeder al heel wat heeft meegemaakt. Gekke situaties, verrassende twist, deze reeks heeft het allemaal.

En dan kunnen kijkers nu aftellen want op 5 januari komt seizoen 2 eraan op Netflix. En dat belooft nog gekker te worden. 10 afleveringen van telkens een uur staan klaar om te bingewatchen.

In de het tweede seizoen heeft Ginny heel wat uit te zoeken en te ondergaan. Belast met het nieuwe inzicht dat Kenny, haar stiefvader, geen natuurlijke dood is gestorven, moet Ginny nu omgaan met het feit dat Georgia niet alleen gedood heeft, maar het ook deed om Ginny te beschermen.

Eerder werd de serie al goed ontvangen door de kijkers: “Zeer amusante serie om naar te kijken, geeft je spanning en drama, en lachen en veel emoties. Het is een interessante reeks met een goed verhaal”.

Kijkers zijn nu al enthousiast na het zien van de trailer van het nieuwe seizoen: “Oh dit ziet er heel veel chaos uit en ik wil geen minuut missen.”, “Omg Ik ben zo opgewonden!!! dit seizoen wordt zo goed ik weet het gewoon.”, “Klaar om te bingen”.